Naruto 28.Cilt

Kategori
Stok Kodu
9786059141574
Stok Durumu
Var
* 9,70 TL den başlayan taksitlerle!!
120,00 TL
90,00 TL
Kazancınız 30.00 TL
Yazar : Masaşi Kişimoto
Çizer : Masaşi Kişimoto

 

NARUTO 28. CİLT "NARUTO’NUN DÖNÜŞÜ!!”

 

 

Naruto, ünlü mangaka Masaşi Kişimoto tarafından yaratılan, 1999 yılından beri Japonya’da yayınlanan dünyaca ünlü manga serisi artık Türkiye’de.

Bugüne kadar Japonya’da 100 milyondan fazla satan Naruto serisi, 2002 yılında bu başarısı taçlandırarak animeye uyarlandı. Ülkemizde de gösterilen bu anime, manga kültürünü dünyaya tanıtıp; Naruto’yu dünyadaki en önemli mangalardan biri haline getirdi. Yıllardan beri geniş bir hayran kitlesi tarafından Türkçe’de yayınlanması beklenen bu eser, manganın özünden hiçbir şey kaybetmemesine özen gösterilerek ve Japonya’da olduğu gibi sağdan sola okunacak biçimde hazırlandı. Yediden yetmişe herkese hitap eden Naruto, çizgi roman kültürü ile ilgili olmayanların bile severek okuyabileceği bir eser.

 

NARUTO, KÖYÜNDEN AYRILALI İKİ SENEDEN FAZLA ZAMAN

GEÇTİ… JİRAİYA’NIN EĞİTİMİ BİTİNCE SERBEST KALAN NARUTO,

KONOHA’YA GERİ DÖNER…!! ÖZLEDİĞİ ARKADAŞLARIYLA BULUŞUP

HASRET GİDERDİKLERİ KISA BİR BOŞLUKTAN SONRA KAZEKAGE

OLAN GAARA’NIN KÖTÜCÜL "AKATSUKİ”NİN…!! İNİŞLİ ÇIKIŞLI

İKİNCİ BÖLÜM BAŞLIYOR!!

 

Teknik Özellikler:

Yayınevi: Gerekli Şeyler

Baskı: 1.Baskı Haziran 2016

Yazar: Masaşi KİŞİMOTO

Çizer: Masaşi KİŞİMOTO

Çeviri: İlke GÜNTAN

Tür: Çizgi Roman

Ebat: 11.2x17.6

Kağıt: 60gr Enzo

Renk: Siyah Beyaz

Sayfa Sayısı: 192

Tokyo Gul 5.Cilt

 

 

Tokyo Gûl, İşida Sui tarafından yazılan ve çizilen, Shueisha Yayıncılık tarafından 8 Eylül 2011 - 18 Eylül 2014 tarihleri arasında basılan, psikolojik, korku, dram, doğaüstü, aksiyon türünde 14 ciltlik bir manga serisidir. Serinin öncesini konu alan "Tokyo Gûl: JACK”, sonrasını konu alan "Tokyo Gûl:re” mangaları ile "Tokyo Gûl” ve "Tokyo Gûl √A” olarak adlandırılan 2 sezon, 24 bölümlük animesi vardır.

 

Seri, Tokyo’da olan garip cinayetlerle başlar. Cinayet mahali ve delilleri inceleyen polis, faillerin insan yiyen gûllar olduğu sonucuna varmıştır. Tokyo sakinlerine korku salan bu canavarların gündüzleri nasıl saklandıkları, avlarını nasıl seçtikleri ve neden yedikleri bilinmemektedir. Manganın başkahramanı Ken Kaneki ve üniversite arkadaşı Hide, gûlların gündüzleri insan gibi davranarak, insanların arasına karışıp yaşadıklarını düşünmektedir.

 

Kitap okumayı seven Kaneki, sıklıkla gittiği kafede kendisi gibi kitap okumayı seven bir kızla karşılaşır. Rize adındaki bu güzel kızla beraber güzel bir gün geçiren Kaneki, onu evine bırakırken bu güzel kızın gerçek kimliği öğrenir ve şok olur. Rize, son dönemde sıklaşan cinayetlerin faili gûldur. Kaneki’yi yemek için böyle bir tuzak kurmuş olan Rize, iştahla avını parçalarken yanlarındaki inşaattan düşen demirler nedeniyle ölür. Rize’nin iç organlarının kendisine nakledilmesiyle hayatta kalan Kaneki, yarı insan/ yarı gûl bir varlık olur. Yeni kimliğini kabullenemeyen Kaneki, kendini, gûlların peşindeki polisler, polislerin peşindeki terörist gûllar ve bu karmaşa arasında insanlarla huzur içinde yaşamak isteyen gûlların dünyasında bulur. Yeni tanıştığı insanlara çabucak güvenmek gibi kötü bir özelliği olan Kaneki’nin başı beladan kurtulmayacaktır.

 

 

 

ARKA KAPAK YAZISI:

"Bilinmeyen bir tat”ın peşinde olan gurme gûl Tsukiyama’nın ısrarı devam ediyor.

"Akşam yemeği” henüz bitmedi.

Tehditkar Tsukiyama ile yüzleşen Kaneki, Nişiki ve Touka. Kendi doymak bilmez

iştahı için dişlerini çıkaran gizemli adam ile sıkı bir dövüşün ortasında, Kaneki’ye

doğru süzülen "ani bir ışık”...?

Ve KHB’de yeni ajanlar çalışmaya başlamış…!?

 

 

 

 

Teknik Özellikler:

Yayınevi: Gerekli Şeyler

Baskı: 1.Baskı Haziran 2016

Yazar: Sui İŞİDA

Çizer: Sui İŞİDA

Çeviri: İlke GÜNTAN

Tür: Çizgi Roman

Ebat: 12.8 x 18.2 cm

Kağıt: 60gr enzo

Renk: Siyah Beyaz

Sayfa Sayısı: 204

ONE PIECE 27. CİLT "UVERTÜR”

 

 

JAPONYA’NIN EN ÇOK OKUNAN KİTABI TÜRKİYE’DE!

24 Aralık 1997 yılında ilk cildi Japonya’da yayınlanan "One Piece” Japonya tarihinin gelmiş geçmiş en çok satan kitabı olma rekorunu elinde tutuyor. Kasım 2011’de 64. Cildi yayınlanan serinin Japonya’da toplamda 250 milyondan fazla sattığı bilinmekte. Serinin 61. Cildi ise tek kitap bazında 3.8 milyon adet satarak Japonya’nın en çok satan kitabı ünvanını taşımakta. Onu 60. Cilt (3.4 milyon), 59. Cilt (3.2 milyon), 57. Cilt (3 milyon) ve Harry Potter Zümrüdüanka Yoldaşlığı (2.9 milyon) takip etmektedir. Dünya çapında da en çok okunan manga’lardan biri olan "One Piece” temel olarak Monkey D. Luffy adlı 17 yaşında, doğa üstü bir meyveyi yedikten sonra elastik özellikler kazanan bir gencin korsanlar kralı olma çabasını anlatır. Vaktinde Türk televizyonlarında da yayınlanan animesi de Türk seyircisi tarafından da bilinmektedir.

 

KAÇAK GİRİŞ SUÇUNU İŞLEYİP TANRININ HÜKMÜNE MARUZ KALAN

LUFFY VE TAYFASI, ACIMASIZ BİR İMTİHANDA CANLA BAŞLA

SAVAŞMAKTADIR. SONRASINDA İSE TAYFA, GÖKADASI HAKKINDA

BÜYÜK BİR GERÇEĞİ ÖĞRENİR. TEK PARÇALIK GİZLİ HAZİNE

ONE PIECE HAKKINDA BİR OKYANUS MACERASI!

 

Teknik Özellikler:

Yayınevi: Gerekli Şeyler

Baskı: 1.Baskı Haziran 2016

Yazar: Eiiçiro ODA

Çizer: Eiiçiro ODA

Çeviri: Emine ÇALIK

Tür: Çizgi Roman

Ebat: 11.2x17.6

Kağıt: 60gr enzo

Renk: Siyah Beyaz

Sayfa Sayısı: 192

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Naruto 28.Cilt 9786059141574
Naruto 28.Cilt

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.