Avengers: Age of Ultron

Kategori
Stok Kodu
9786055015428
Stok Durumu
Yok
* 12,96 TL den başlayan taksitlerle!!
170,00 TL
127,50 TL
Kazancınız 42.50 TL

AVENGERS ULTRON ÇAĞI

DÜNYACA BEKLENEN FİLMİN KİTABI AYLAR ÖNCESİNDEN TÜRKİYE'DE.

Avengers Age of Ulturon filminin dünya ile aynı anda Türkiye’de de 1 Mayıs itibari ile vizyona girmesinden yaklaşık bir ay önce, filmin uyarlandığı çizgi roman Gereki Şeyler markası altında raflardaki yerini alıyor. Gişe rekorları kırmış olan ilk Avengers (Yenilmezler) filminin devamı niteliğindeki hikaye Marvel Evrenini hiç olmadığı şekilde değiştiriyor. Marvel Now olarak adlandırılan döneme geçiş niteliği taşıyan kitabın devamında ise Avengers üç farklı seri olarak yeniden başlıyor.

Age of Ulturon, her dönem yaşlı, genç, kitap okuru, çizgi roman okuru gözetmeden herkesin zevkle okuyacağı bir eser.akımında öngöremediği şaşırtıcı bir sonda yatıyor! Marvel’ın en iyi yazar ve çizerleri uzayı ve dünyayı değiştirecek bir destan sunuyorlar - on yıllar değerinde bir hikâye anlatımının zirvesi.

ARKA KAPAK YAZISI:

"BENDIS, TÜM ÇİZGİ ROMAN YARATICILARININ YAPMAK İSTEDİĞİ ŞEYİ İNANILMAZ BİR BAŞARIYLA GERÇEKLEŞTİRİYOR”
— ComicBookResources.com

Yapay zeka Ultron, yıllardır insanlığı yok etmeye çalışıyor. Şimdiyse başarmaya hiç olmadığı kadar yakın. Hayatta kalabilen birkaç kahraman hırpalanmış, yıkılmış, yenilmiş ve artık aşırıya kaçmış çözümleri bile düşünmeye başlamışlar – ki bazıları bu çözümler arasından akla gelmemesi gerekenleri bile düşünür hale gelmiş. Fakat Wolverine Ultron’u yenmek için başına buyruk bir şekilde davranınca çözeceğinden çok daha fazla soruna mı yol açacak? Brian Michael Bendis sizlere, Avengers’ın en büyük düşmanlarından birinin nihai zaferinin dünyaları sarsacak öyküsünü sunuyor!

Yayınevi: Gerekli Şeyler

Yazar: Brian Michael BENDIS

Çizer: Bryan HITCH, Brandon PETERSON, Carlos PACHECO, Alex MALEEV

Çeviri: Egemen GÖRÇEK

Editör: Burç ÜNER

Tür: Çizgi Roman

Ebat: 16x24

Kağıt: 115gr Mat kuşe

Renk: Renkli

Sayfa Sayısı: 288


Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Avengers: Age of Ultron 9786055015428
Avengers: Age of Ultron

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.